Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 256 m², Ladná (ID 077-NP06105)

ulice Svobody, Ladná mapa

10 980 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
256 m2
852 m2
2
Exkluzivně

Na prodej krásný a moderní RD 5+1 s nízkými náklady, Ladná

Na prodej zánovní moderní RD v Ladné na ulici Svobody. Tento krásný a nákladově výhodný dům byl kolaudován v roce 2008. V roce 2021 byla nemovitost vybavena novou moderní kuchyňskou linkou na míru, která zajišťuje nejen stylový vzhled, ale také maximální praktičnost a dostatek úložného prostoru. Dále v roce 2021 proběhla kompletní výměna podlah a krbu. Aktuálně bylo nainstalováno 14 solárních panelů Longi LR5-54HTH 425Ws baterií Solax TriplePower T-BAT 11,5kWh LFP, což zaručí výrazné snížení ceny za elektřinu. Roční úspora je odhadována při ceně 8Kč/kWh na 47.600 Kč – 49.980 Kč.

Dům má jedno NP s využitým podkrovím. Nabízí prostorné a funkční dispoziční řešení 5+1, které vyhovuje dnešním potřebám a komfortnímu bydlení. Hlavním prostorem v přízemí je útulný obývací pokoj s krbem s přístupem na zimní zahradu, která je skvělým místem pro relaxaci. Vedle obýváku se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou navrženou s důrazem na detaily a kvalitu. Její moderní design dodává domu sofistikovaný vzhled a přináší do prostoru pocit elegance. Součástí kuchyně je i jídelní prostor se vstupem na zimní zahradu. Dále se v přízemí nachází vstupní chodba se schodištěm, praktická šatna a koupelna s WC. K dispozici je zde i spižírna, technická místnost a garáž pro pohodlné parkování vozu.

V podkroví se nacházejí čtyři neprůchozí pokoje, prostorná koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem a dvě šatny usnadňující organizaci a ukládání Vašich osobních věcí. Dva z pokojů mají vstup na balkon, který nabízí výhled na okolní krajinu a zároveň slouží jako příjemné místo pro relaxaci na čerstvém vzduchu.

Dům je vystavěn z kvalitních keramických cihel o tloušťce 40 cm a zateplen je 10 cm polystyrenem, což přispívá k lepší tepelné izolaci a energetické účinnosti. Pro vytápění domu a ohřev vody je instalován plynový kotel. V podkroví je umístěna centrální klimatizační jednotka, která dodává domu ještě vetší komfort. Pro zajištění bezpečnosti je dům vybaven alarmem. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě a k dispozici je i studna s automatickou závlahou. Díky automatickému systému závlahy je zajištěno efektivní a pohodlné zalévání, které šetří Váš čas a usnadňuje péči o zahradu.

Za domem je upravený dvorek s krytou terasou. Můžete zde trávit čas s rodinou a přáteli, pořádat grilování nebo si užívat venkovního oběda či večerního posezení. Dominantou dvorku je bazén se slanou vodou a solární sprchou. V roce 2018 byl vybaven zastřešením, což umožňuje jeho využití i v nepříznivějším počasí. Nechybí ani zahradní domek, zkolaudovaný v roce 2014, který nabízí další prostor pro uložení potřebných věcí.

Pokud hledáte moderní rodinný dům s prostornou dispozicí a klidným prostředím, tak tato nabídka je pro Vás ideální volbou. K dispozici bude dům od 01.07.2024.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Cena:
10 980 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize realitní kanceláře, právního a poprodejního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

10 980 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Michal Stehlík
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 679 940
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: michal.stehlik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP06105
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
256 m²
Plocha parcely:
852 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
1. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
160 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G