Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, Praha 10 - Strašnice (ID 253-NP01890)

ulice Na padesátém, Praha 10 – Strašnice mapa

6 490 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
0 m2
1/5
Exkluzivně

Prodej pěkného světlého bytu 2 + 1 po rekonstrukci

Exkluzivně nabízíme k prodeji hezký světlý byt 2+1 ve velmi dobrém stavu v dobře vedeném a opraveném panelovém domě. Byt, který prošel v loňském roce rekonstrukcí, je v 1. patře a má dva samostatné neprůchozí pokoje. Dále má samostatnou dobře vybavenou kuchyň, samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem. Podlahová plocha bytu je 64,28 m2 (poměrně velký sklep o ploše 2,80 m2 není do této plochy započten).

Páteří bytu je předsíň, ze které se vstupuje do všech místností v bytě. Obývací pokoj (18,62 m2), ložnice (17,78 m2) i kuchyň (10,60 m2) mají v čelních stěnách prostorná okna orientovaná na západ, takže místnosti jsou po celý den pěkně prosvětlené.

Kuchyň je vybavena moderní kuch. linkou (elektrický sporák Electrolux s el. troubou, sklokeramickou deskou Electrolux a s digestoří s odtahem do komína) s velkou lednicí Liebherr (s odděleným mrazákem) a umožňuje umístění malého jídelního stolu. Koupelna i WC mají vyzděná jádra.

Všechna okna v bytě jsou plastová se žaluziemi. Podlahy v obytných místnostech jsou parketové, v kuchyni a v předsíni je položeno kvalitní linoleum, koupelna a WC mají dlažbu. Do bytu vedou bezpečnostní vchodové dveře s ocelovou vložkou, bezpečnostními zámky a kvalitním digitálním kukátkem s pamětí.

Společenství vlastníků dobře funguje, dům byl zateplen, v letošním roce byl zprovozněn výtah, na jehož provoz obyvatelé nižších podlaží nepřispívají. V nejbližší době se chystá instalace sluneční elektrárny na střeše domu, která by měla umožnit energetickou nezávislost domu na dodávkách proudu ze sítě.

Vstup do domu je buď z ulice Na padesátém přes zádveří se schránkami nebo z ulice Tehovská kolem výtahu. V domě je k využití kolárna a sušárna. V okolí domu jsou bezplatná parkoviště.

Lokalita je ideální pro pohodlný život s veškerým vybavením a snadným spojením do centra města. V okolí domu a stanice metra naleznete občanskou vybavenost – školy, školky, supermarket (Albert), restaurace, kavárny, bistra, obchody, lékaře, poštu … Nejbližší stanice metra „Skalka“ (trasa A) je vzdálena cca 300 m, doba jízdy do centra města je 10 min. Zastávky autobusů 101, 138, 175, 177, 195 jsou jen pár desítek metrů od vchodu do domu, zastávky tramvají 13, 22 a 26 jsou v sousední ulici Průběžná. V okolí domu naleznete i dětská hřiště a park.

Byt je v osobním vlastnictví a není zatížen žádnou hypotékou nebo zástavním právem, avšak jeho nákup lze financovat hypotékou, kterou dokážeme zprostředkovat za výhodných podmínek.
Cena:
6 490 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize RK a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 490 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01890
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
5
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Silnice, MHD
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
64 m²
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G