Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 56 m², Zvánovice (ID 253-NP01895)

ulice Lipová, Zvánovice mapa

4 480 000 Kč ( za nemovitost)

3x
56 m2
473 m2
0
Exkluzivně

Prodej zděné chaty 56 m2 s garáží, parkovacím stáním se zahradou, Zvánovice, Praha - východ

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti si Vám dovolujeme nabídnout prodej zděné chaty s garáží, parkovacím stáním, terasou s posezením a zahradou v obci Zvánovice. Obec se nachází cca 35 km jihovýchodně od centra Prahy, ve Středočeském kraji, okres Praha – východ. Okolí disponuje nádhernou přírodou a spoustou turistických i cyklistických tras. Nově zrekonstruované rybníky vhodné ke koupání i rybaření. V obci je MŠ, ZŠ ve výstavbě, hostinec a obchod se smíšeným zbožím. Působí zde několik spolků, které udržují bohatý kulturně-společenský život. Dopravní spojení obce s okolím zajišťuje PID (linka č. 383 Chocerady - Praha 4 Háje, č. 385 Zvánovice - Opatov, č. 685 Strančice - Černé Voděrady).

Nemovitost se nachází v okrajové části obce, jedná se o původní rekreační zástavbu, situovanou východně od centra obce. Okolí tvoří primárně původní zástavba rekreačních objektů, ale už i stavby s trvalým užíváním. Celkově se jedná o velmi klidnou část, v těsné blízkosti lesa. Přístupová cesta je slepá, užívaná pouze místními obyvateli. Okolí dotváří přilehlé lesní porosty a zahrady sousedních staveb.

Chata je zkolaudovaná s číslem evidenčním, tzn. možné financování hypotékou a trvalého pobytu. Chata o dispozici 3+kk nabízí vstupní chodbu s jídelnou, samostatnou koupelnu (se sprchovým koutem se zástěnou, toaletou, umyvadlem a topným žebříkem), kuchyňský kout, obývací pokoj s krbovými kamny a dvě samostatné neprůchozí ložnice.

Vytápění nemovitosti řešeno krbovými kamny na tuhá paliva (dřevo), ohřev vody bojler 100 l (umístěn v technické místnosti u garáže), rozvody vody do chaty z vlastní studny, odpady řešeny částečně do trativodu (sprcha a umyvadlo) a částečně do jímky (WC). Nemovitost disponuje 3-fáz. elektroměrem (16A) a zásuvkou na 400 V, aktuální měsíční záloha na elektřinu 1.200,- Kč (plné využití cca 8 měsíců v roce). Revize komínu je vyhotovena. Dešťová voda svedena do nádob kolem chaty a využívá se k zalévání zahrady. Svoz komunálního odpadu řešen obcí, společná popelnice, poplatek 1.100,- Kč na r. 2024 je uhrazen. Na začátku chatové oblasti umístěn kontejner pro bio odpad, odvoz zajištěn obcí.

Součástí prodeje je oplocení, vjezd. brána a branka, park. stání před garáží, garáž s technickým zázemím (bojler, pračka a jističe ke studni), studna (vrt 29m, kolaudace r.2006), jímka, dřevník, terasa s pergolou situovaná na jih s markýzou, vodní mlhou a prostorem pro grilování. Dále krásná nově vybudovaná zahrada včetně relaxační zóny v horní části zahrady, sprchy, místem pro trampolínu, ovocný sad: 3 druhy angreštu, bílý a červený rybíz, kanadské borůvky a kompostéru pro pěstování zeleniny.

Stavba pochází cca z r. 1960, cca od r. 2012 kompletní rekonstrukce včetně výměny obvodových stěn na zděné a elektroinstalace, 2019 - 2023 nové zpevněné plochy kolem chaty, nově vybudovaná pergola se zahradou atd.
Kompletní foto https://www.remax-czech.cz/reality/detail/386437/prodej-chaty-chalupy-56-m2-zvanovice

Neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.
Cena:
4 480 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 480 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Mgr. Veronika Černá
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 841 020
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: veronika.cerna@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01895
Poloha objektu:
Samostatný
Užitná plocha:
56 m²
Plocha parcely:
473 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
K nastěhování:
1. 5. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Celková plocha:
56 m²
Zastavěná plocha:
48 m²
Počet parkovacích míst:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano