Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 21400 m², Sojovice (ID 253-NP01901)

Sojovice, okres Mladá Boleslav mapa

11 800 000 Kč ( za nemovitost)

21400 m2
Exkluzivně

Prodej komerčního pozemku 21400 m2, Sojovice okr. Mladá Boleslav

Chcete-li rozšířit podnikání na atraktivní lokalitu s potenciálem růstu, jste na správném místě. Nabízíme vám příležitost k nákupu komerčního pozemku na okraji malebné obce Sojovice. V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej komerčního pozemku o rozloze 21.400 m2. Sojovice leží na levém břehu řeky Jizery, cca 5 km nad dnešním soutokem Jizery a Labe, přibližně v centru trojúhelníka tvořeného městy Brandýs n/L-Stará Boleslav, Lysá n/L a Benátky nad Jizerou. Krásná krajina a čistá příroda. Obec je ve srovnání s obcemi obdobné velikosti poměrně slušně občansky vybavena: nově zrekonstruovaná ZŠ, moderní obecní úřad s MŠ, ordinace lékaře, knihovna, obchod, restaurace, kadeřnictví a pošta. Sokolský areál, který je využíván jako veřejné sportoviště pro hraní tenisu, volejbalu a nohejbalu. Obec napojena na čističku odpadních vod, která je ve vlastnictví Skorkova.

Pozemek o rozloze 20.661 m2 je veden v Katastru nemovitostí jako orná půda. Dle územního plánu část pozemku je k využití VS, část pro CPU-D01 a NZ. Pozemek o výměře 739 m2, druh lesní pozemek.
VS = Plochy smíšené výrobní
Hlavní využití: stavby pro výrobu a skladování
Přípustné využití: stavby k zajištění podmínek pro užívání staveb výroby a skladování v souladu s jejich účelem, stavby pro stavebnictví, stavby dílen učňovského školství, stavby pro zemědělství a zem.výrobu, stavby administrativní, výzkumné, vývojové, zkušební a veřejné infrastruktury jako součást staveb hlavních, vodní plochy, zeleň, dopravní a technická infrastruktura, veřejná prostranství
Podmínečně přípustné využití: SLUŽEBNÍ BYT. Nepřípustné využití: veškeré stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využití (např. bydlení, ubytovny). Podmínky prostor. uspořádání (plochy stabilizované i zastavitelné): max. výška objektů 12m, kromě technologických zařízení.

NZ = Plochy zemědělské
Hlavní využití: zemědělské využití
Přípustné využití: Činnosti pro zajištění zem.využití, stavby, zařízení a jiná opatření pro zemědělství, Dopravní a technická infrastruktura (kromě parkovišť pro nákladní dopravu), drobná krajinná architektura, sport a rekreace v krajině, realizace protipov.opatření v krajině, poldry, zeleň a vodní plochy. Podmínečně přípustné využití: v tomto případě se nestanovuje. Nepřípustné využití: Jiné než hlavní a přípustné využití není povoleno. Nepřípustné zejména stavby oplocení (kromě oplocení zem.staveb, lesních školek a specializovaných např. jahodových plantáží a sadů, a kromě ohradníků), stavby pro bydlení, rekreaci, obč.vybavenost, výrobu a skladování. Podmínky prostor. uspořádání: a) na pozemku je možné umístit max.1 stavbu v souladu s hl. a přípustným využitím o max. zastav. ploše 80 m2, jednopodlažní, s výškou max 7m nad přilehlým terénem, b) vzdálenost oplocení zeměd.staveb od obvodové konstrukce zeměd.stavby je stanovena na vzdálenost, která se rovná max. výšce budovy.
Dle ÚP povede pozemkem obchvat, je zohledněno v kupní ceně. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.
Cena:
11 800 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

11 800 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Mgr. Veronika Černá
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 841 020
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: veronika.cerna@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01901
Druh pozemku:
Pro komerční výstavbu
Celková plocha:
21 400 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
Doprava:
Silnice
Umístění objektu:
Okraj obce