Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 310 m², Chuderov (ID 024-NP06530)

Chuderov, okres Ústí nad Labem mapa

18 700 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
310 m2
1884 m2
2
Exkluzivně

Prodej prostorného rodinného domu s okrasnou zahradou v harmonickém duchu Asie - Chuderov

Hledáte pohodlné a zároveň originální bydlení v obklopení klidu, ale stále na dosah městu s jeho občanskou vybaveností? Tento rodinný dům v Chuderově může být právě tím, co hledáte.

Nachází se v malebné obci v okrese Ústí nad Labem a nabízí 310 m² užitné plochy, která je umístěna na rozlehlém pozemku o výměře 1884 m2 (z toho zastavěná plocha činí 649 m2), jehož klenotem je velkolepá zahrada o výměře 1235 m² laděná do stylu Asie.

Dům je rozdělen na dvě nadzemní podlaží, přičemž v prvním najdeme dvě oddělené bytové jednotky. První bytová jednotka 3+kk (70 m2) má vlastní vchod, a je aktuálně pronajímána dlouhodobému, spolehlivému nájemníkovi (jehož setrvání v nájmu je možné, pokud si to nový kupující bude přát). Tento byt zahrnuje kuchyň, obývací pokoj a koupelnu. Další dva pokoje s koupelnou najdete v druhém nadzemním podlaží. Druhý byt v prvním podlaží disponuje kuchyní, jídelnou, pracovnou, komorou, příručním sklípkem, koupelnou a obývacím pokojem s velkorysou výměrou 40.3 m2 s přímým vstupem na terasu se zahradním jezírkem a potůčkem s přepadem. Vystoupáme-li po schodech, dostaneme se do obytného podkroví, kde najdeme ložnici s přímým vstupem do koupelny, další tři pokoje a podkrovní úložnou šatnu.

Zahrada představuje nádhernou kolekci okrasných i ovocných dřevin spojených do harmonického vzhledu v duchu japonských zahrad. Při procházce se tak můžete pokochat kompozicí stromů, kterou tvoří například japonské javory, ornamentálně střižené borovice, korejské jedle, kanadská tsuga a další. Celkově obklopují pozemek a vytvářejí soukromí a klidné zázemí pro obyvatele domu. V zadní, užitkové části zahrady jsou vysazeny ovocné stromy. K dispozici je závlaha se čtyřmi okruhy (bezproblémová zálivka včetně kapénkové závlahy napojená na vlastní studnu na pozemku) a také zahradní domek.

Vjezd na oplocený pozemek vede z hlavní komunikace, přes bránu na elektrický pojezd. Extra vjezd na zahradu je také umožněn u zadní části objektu. Na pozemku se pak nachází až 5 parkovacích stání (včetně možnosti dobíjení elektromobilu).

Technické parametry domu zdůrazňují jeho vysokou kvalitu a pohodlné bydlení. Dům má zateplenou sedlovou střechu s izolací (materiál vata) a pálenou taškou značky Bramak. Okna jsou plastová, základy domu betonové, a obvodové stěny cihlové (Porotherm). Dům je zateplený (materiál polystyren 100 mm). Vytápění zajišťuje lokální plynový kotel značky Buderus, který také zajišťuje ohřev vody (zásobník na vodu stejné značky). Odpady jsou řešeny vlastní čističkou odpadních vod s pravidelnou údržbou. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě a na zabezpečovací systém Rokonet, včetně požárních hlásičů. Celkové měsíční náklady na bydlení činí 12.500 Kč. Podrobnou projektovou dokumentaci k náhledu při prohlídce nemovitostí samozřejmě předložím.

Pokud hledáte domov, který kombinuje krásu a funkčnost s výbornou lokalitou, neváhejte se na mě obrátit. Jsem zde pro vás, abych odpověděl na jakékoli vaše otázky a domluvil se s vámi na termínu prohlídky.
Cena:
18 700 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

18 700 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06530
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
310 m²
Plocha parcely:
1 884 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
1 235 m²
Zastavěná plocha:
649 m²
Plyn:
Individuální
Počet parkovacích míst:
5
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G