Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 120 m², Tehovec (ID 010-NP04180)

ulice Hlavní, Tehovec mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
120 m2
304 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 304 m²

Nabízím ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 se zimní zahradou a pozemkem 304 m² v obci Tehovec, Praha - východ.

Dům procházel v minulosti výraznou rekonstrukcí - nová střešní krytina, zateplení fasády, plastová okna, úplně nové fotovoltaické panely na střeše (instalace 7/2023, nejsilnější možná varianta /10 kW/, navržené tak, aby pokryly celou spotřebu domu), nové rozvody vody a elektřiny, zimní zahrada s podlahovým vytápěním atd. Napojen je na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu. Na zahradě vlastní studna, kompost, přístřešek s posezením, zahradní domek nebo parkovací místa pro 2 automobily.

Přízemí domu tvoří prostorný obývací pokoj (funkční krbová kamna) propojený s kuchyní, vstupní chodba, technická místnost, komora a prostorná koupelna s WC. V zadní části zimní zahrada s francouzskými okny a pochozí střechou (vhodná jako home office - kabelový internet, možnost vybudování terasy přístupné z patra domu). V patře domu se nachází trojice ložnic a samostatná toaleta.

Obec má vyřešenu recyklaci - každý dům má vlastní kontejner na plasty a papír a funguje zde lokální svoz bioodpadu. V obci jsou pořádány společenské akce (hasičské slavnosti, klub maminek s dětmi atd.). V obecním domě na náměstí je školka. Na návsi je u rybníka dětské hřiště (pro menší děti) a cca 1km je další pro větší děti se sportovištěm. Na začátku obce je také bowling, minigolf nebo prodej stavebnin a nářadí (Pro-doma, Stavmat atd.)

Výborná dopravní dostupnost - 150 metrů od domu BUS, 12 min. vlakové nádraží Říčany (25 minut Hlavní nádraží), 35 minut "M" Háje, 10 minut nájezd na D1. Nespornou výhodou a příjemným zpestřením jsou okolní 5 min. vzdálené lesy, které nabízí dostatek místa k odpočinku a relaxaci nebo rybníky pro rybáře i na koupání. Za lesem v Tehově se nachází farma s chovem koní nebo cyklopark. Přibližně 5km na kole nebo pěšky také vyhlášené přírodní koupaliště Vyžlovka (paddleboardy, volejbal atd.). V Mukařově Penny market (cca 1km od domu) nebo nový Lidl (cca 1.5 km od domu).

Zajišťuji nejvýhodnější financování nemovitosti. Cena je včetně provize a právního servisu. Ohledně podrobnějších informací či zájmu o prohlídku mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Radomír Kočí, DiS.
RE/MAX Search
Na bělidle 309/31
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 465 045
Tel. do kanceláře: +420 734 526 176
E-mail: radomir.koci@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 010-NP04180
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
120 m²
Plocha parcely:
304 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Zastavěná plocha:
88 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G